За нас

Рент а кар Сити София е създадена през 2007г. като част от дружества с разнороден предмет на дейности. През годините дейността се специализира в отдаване под наем на специализирината техника – строителна и транспортна, отдаване под наем на леки автомобили с шофьор, извършване на трансфери и специализирани туристически посещения в страната и чужбина, отдаване под наем и извършване на услуга със земеделска техника за обработка на земеделска земя и събиране на готова реколта.

Основен предмет на дейност на дружеството е извършване на транспортни услуги със самосвали – извоз на изкопна маса, строителни материали, насипни материали и фракция, както и услуги с верижни и мобилни багери – от 14 тона до 30 тона.

Компанията предлага и дейности от сферата на дружествата в групата – Хотелско настаняване, Туристически екскурзионни пакети и почивки, издаване на самолетни билети, Организиране на фирмени мероприятия и конферентни събития, Търговия и производство на земеделска продукция, Търговия и производство на био-земеделска продукция.